Washington D.C. Rejseguide

Find rejsebeskrivelser og book fly, hotel, bil, attraktioner, oplevelser, ture m.m.

Hvad skal du opleve i Washington D.C. ?

Det hvide hus, The Capitol, Smithsonian, Georgetown, National Zoo Park, Spionage museum, Arlington kirkegården er kun nogle få af de seværdigheder man kan opleve i Washington D.C. Brug vores Washington D.C. rejseguide til information, ideer og rejsetips. Læs vores rejsebeskrivelser, se billeder og videoer til inspiration. Vi har valgt de bedste ture og aktiviteter, og giver vores anbefalinger. Vi har undersøgt, testet og verificeret vores partnere, så du er sikret en nem og tryg booking.

WASHINGTON D.C. KALENDER - HVAD SKER DER?

ANBEFALEDE TOP ATTRAKTIONER

Washington D.C: Capitol VIP tour

VIP tur

Tag på tur i Washington D.C. som en VIP og kom tæt på to ikoniske institutioner: US Capitol Building og National Archives Building. En ekspertguide hjælper dig med at udforske det bedste af DCs monumenter og bygninger med bus, til fods og med båd. Køb billetter

Smithsonian Air and Space Washington D.C.

Smithsonian

Tag på denne 1,5 times guidet tur på det mest besøgte museum i USA – der dækker alt fra den tidlige flyvehistorie til Space Race og månelandinger. Den entusiastiske og personlige guide hjælpe dig med at maksimere din oplevelse. Køb billetter

Washington D.C. local food tour

Lokal mad

Oplev historien og de forskellige kulturer i U Street og Shaw bydelene gennem de ikoniske gader, der tidligere var kendt som “Black Broadway”. Turen stopper ved lokale restauranter for velsmagende mad og drikke smagsprøver. Køb billetter

WASHINGTON D.C. VIDEO INSPIRATION

ANBEFALEDE TURE OG AKTIVITETER

Washington D.C. sightseeing pass
D.C. Sightseeing Pass
Washington D.C. hop-on hop-off bus tour
Hop-On Hop-Off bus tur
Washington D.C. Mount Vernon
Mount Vernon og Alexandria
Washington D.C. guided bike tour
3 timers guidet cykeltur
Washington D.C. Arlington Cemetery
Arlington kirkegård rundtur
DC haunted bar
Historie og "hjemsøgt" bartur

Vores særlige anbefaling: 2,5 timers segway rundtur

Se de største seværdigheder i Washington D.C. på et 2,5-timers Segway-eventyr! Turen går forbi National Mall, Capitol Hill, Det Hvide Hus og den historiske Pennsylvania Avenue. På turen vil du danne dig et overblik over alle de vigtige steder i landets hovedstad på din egen personlige Segway. Segwayen er perfekt til rundvisning i gaderne ved centrum af Washington D.C. Efter en introduktion til Segwayen, tager du afsted på din tur. Få information om seværdighederne samt historien, samt en masse tips og ideer til interessant ikke-turist steder at opleve. Book billetter til turen her.

NYTTIGE LINKS:

 

Book Koncert billetter i Washington D.C. – Book Overnatning i Washington D.C. – Book Billeje i Washington D.C. – Book Fly til/fra Washington D.C. – Book Lufthavnstransport i Washington D.C.

Officiel D.C. officielle  website – Hvad siger Wikipedia om Washington D.C.
 
 

SPORTSBILLETTER I WASHINGTON D.C.

NFL tickets

Book NFL billetter

Amerikansk fodbold

Sport tickets

Book andre sportsbilletter

NHL - MLS - NASCAR - NCAA

Mere om Washington D.C.:

Monumenter og kultur

Monumenter, mindesmærker, levende bydele med ægte lokal stemning, Washington D.C. er et sted uden sammenligning. Det er dit hjem væk fra dit hjem. Washington, D.C.s uforglemmelige skyline er præget af nogle af verdens mest berømte monumenter. De ærefrygtindgydende strukturer og statuer der pryder National Mall, fortæller fascinerende historier på deres udseende alene. Fra Washington Monument til Anden Verdenskrig Mindesmærke til Martin Luther King Jr. Memorial, i D.C. findes der spor fra hele USAs historie.

Bydelene

Distriktet (The District), som lokalbefolkningen kalder det, er relativt kompakt med unikke bydele, som du nemt kan udforske til fods, cykel, eller metro. Restaurering af U Street korridoren med restauranter, butikker og live underholdnings steder, har forbedret det nærliggende Shaw-kvarter med sine livlige barer og restauranter. Adams Morgan bydelen blander klubber, restauranter og eksotiske butikker med nye lejlighedskomplekser. Dupont Circles kosmopolitiske udendørsservering, butikker og victoriansk arkitektur er populært med happy hour-festerne. Georgetown er berømt for sine eksklusive butikker, natklubber og fine restauranter. Gå ikke glip af det charmerende Eastern Market, der er et af de ældste markeder i USA, og den trendy Barracks Row, med speciel arkitektur og nogle af de bedste spisesteder i byen.
 

Kultur, museer og kunst

I D.C. er det nemt at slå sightseeing og museumsture sammen. En række Smithsonian Institution museer er placeret på eller i nærheden af centrum,  og de er alle gratis. National Air & Space Museum, Museum of American History og Museum of Natural History er er absolut must-sees. Kunstelskere vil besøge Corcoran Gallery, American Art Museum, Freer Gallery of Art, Museum of African Art og Museum of Women in the Arts. Og disse er blot nogle få af de mange, der findes i hele distriktet.

Du finder også masser af rig kultur ud over museer og monumenter. Hvis du leder efter klassisk kunst, skal du ikke lede længere end Kennedy Center med dets koncertsal, operahus og teater. Shakespeare Theatre Company er rost for sine produktioner, mens The Avant Bard, Constellation, Mosaic og Rorschach teatrene tilbyder opsigtsvækkende moderne scenekunst. 

Ud og spise i Washington D.C.

Er blevet kåret som “bedste restaurant by” i USA flere gange, og spænder fra sofistikeret til hjemmelavet, og alt der imellem. Du kan nyde traditionel retter serveret med et moderne touch, inspirerede molés fra Mexico, udsøgt fransk køkken, syd inspireret lækkerier og et stor udvalg af afrikanske  restauranter.

Nyd Washington D.C.!