SANKT THOMAS REJSEGUIDE

Hvad skal du opleve på Sankt Thomas?

Charlotte Amalie, Fort Christian, de berømte 99 trin, French Town, Magens Bay, Coki Beach,  er kun nogle få af de mange fantastiske steder øen i Dansk Vestindien Sankt Thomas har at tilbyde. Brug vores Sankt Thomas rejseguide til information, ideer og rejsetips. Læs vores rejsebeskrivelser, se billeder og videoer til inspiration. Vi har valgt de bedste ture og aktiviteter, og giver vores anbefalinger. Vi har undersøgt, testet og verificeret vores partnere, så du er sikret en nem og tryg booking.

ANBEFALEDE TOP ATTRAKTIONER

Coral World Ocean Park

Coral Park

Se spektakulært havliv i Coral World Ocean Park og oplev skønhed og magi under og over vandet i det Caribiske hav. Mød søløver, skildpadder, hajer, rokker, svøm med delfiner og meget mere i parken. Køb din indgangsbillet til Coral World Ocean Park her

Magens Bay

Magens Bay

En af de smukkeste strande på hele Sankt Thomas er Magens Bay. Stranden strækker sig en halv kilometer langs den norlige kyst. Den er beskyttet af Peterborg Peninsula og Tropaco Point. Tag en svømmetur eller slentre langs en natursti gennem eksotiske træer. Køb en tur til Magens Bay her

Charlotte Amalie Sankt Thomas

Charlotte Amalie

Udforsk Charlotte Amalie på egen hånd via en audio selv guided tour. Når du går rundt lærer du om byens historie, Sortskæg-trekantsdramaet, parlamentsbygningen, markedspladsen, synagogen, den reformerte kirke og meget mere. Køb adgang til audio turen her 

SANKT THOMAS VIDEO INSPIRATION

Vores særlige anbefaling: Solnedgang cruise

Oplev solnedgangen fra det bedst mulige udsigtspunkt, på dækket af en båd, der sejler rundt om St. Thomas. Se den smukke St. Thomas kyst mens du nipper til cocktails og snacks. Nyd landskabet, snap fotos, og når du ankommer tilbage på land er middagen serveret. What’s not to like! Køb billetter her

Hvor ligger Sankt Thomas?

Sankt Thomas og de Dansk Vestindiske øer ligger i Atlanterhavet, omkring 64 km øst for Puerto Rico og vest for De Britiske Jomfruøer

Sankt Thomas kort

Fakta om Sankt Thomas

Øen har været beboet fra ca. 1.500 f.kr. af forskellige indianerfolk. De blev udryddet af sygdom ved ankomsten af kolonisterne. I 1493 blev øen opdaget af Christoffer Columbus på sin anden rejse til Amerika. Først i 1666 kom de førte danske kolonister og i 1671 blev det slået fast, at øen tilhørte Danmark.

Øen der pulserer af energi

Sankt Thomas er et moderne paradis som både er historikers og en eventyrsøgendes legeplads. Øen kan prale af en af ​​de smukkeste havne i verden samt nogle af de mest populære aktiviteter. Forkæl dig selv med nogle af verdens smukkeste strande. Genopdag den danske historie, museer, forter og historiske huse. Vandre, cykle eller tage sky-sporvognen. Aktiviteter og attraktioner på Sankt Thomas appellerer til dem der både søger eventyr og leder efter fredelig afslapning.

Aktiviteter og attraktioner på Sankt Thomas

Hovedbyen Charlotte Amalie er en kombination af naturlig skønhed og blomstrende byliv. Som den mest besøgte havn i Caribien byder den på elegante restauranter, spændende natteliv, toldfri shopping og endda ubådsture.

Elsker du stranden? Magens Bay er Sankt Thomas’ mest populære strand, en beskyttet, hjerteformet bugt, der strækker sig mere end 1,5 kilometer og byder på safirblåt vand og hvidt sand, der føles som paradis. Du finder de perfekte steder til fiskeri, snorkling, vandaktiviteter og endda afslapning – hvad end dit hjerte begærer.

Coral World Ocean Park har længe været en favorit blandt besøgende og beboere. Parkgæster kan svømme med søløver, tage en Sea Trek-vandring langs havbunden, støde på skildpadder, hajer og rokker, fodre fiskene og meget mere. Her finder du også Undersea Observatory, bygget ni meter under vandet, og Marine Gardens galleriet med 21 akvarier.

Dyrelivet under havets overflade er uendelige. Som dykker kan du se mere end 500 fiskearter, 40 typer koraller og hundredvis af hvirvelløse dyr, der bor i vandet. Når solen går ned, dukker blæksprutter, søheste og muræner op. Heldige feriegæster kan endda opleve, at skildpadder klækker på en af ​​de mange redepladser for skildpadder.

Skyride fører dig op til 200 meter over byen Charlotte Amalie hvor du kan opleve nogle af de mest fantastiske udsigter i Caribien. Gå en tur ad naturstien og se papegøjer, geder, ænder, gæs og andre tropiske fugle. Sommerfuglehaven er en smuk oase fyldt med farverige sommerfuglearter fra hele verden.