Seattle rejseguide

Find rejsebeskrivelser og book fly, hotel, bil, attraktioner, oplevelser, ture m.m.

Hvad skal du opleve i Seattle?

Space Needle, Mount Rainier, Pike Place Market, hval-safari, Olympic Sculpture Park, Mount Si, Museum of Flights er kun nogle få af de seværdigheder du kan opleve i Seattle. Brug vores Seattle rejseguide til information, ideer og rejsetips. Læs vores rejsebeskrivelser, se billeder og videoer til inspiration. Vi har valgt de bedste ture og aktiviteter, og giver vores anbefalinger. Vi har undersøgt, testet og verificeret vores partnere, så du er sikret en nem og tryg booking.

Seattle kalender - hvad sker der?

ANBEFALEDE ATTRAKTIONER

Seattle byrundvisning

Seattle byrundvisning

Seattle er berømt for sin travle havnefront, historie og mange grønne parker og områder. Denne tur er ideel til førstegangsbesøgende, som giver et overblik over toppattraktioner og Seattle højdepunkter Du bliver kørt i privat mini-bus, med en lille gruppe og privat guide. Book billetter her og vælg mellem flere starttider i løbet af dagen

Seattle Pike Market lokal mad tur

Pike Market tur

Oplev kultur og lokal mad på Seattle’s berømte marked, Pike Place Market. Nyd et væld af forskellige smagsprøver, på denne vandretur igennem det historiske market. Book billetter her til Pike Market rundvisning

Seattle Space Needle billetter

Space Needle

Tag op i det nyrenoverede Space Needle med verdens eneste roterende glasgulve. Her kan du beundre udsigten over tårnet og Seattle fra oven. Du kan også nyde lækkerier fra cafeen, Atmos Café, og ligger på øverste observations level. Køb billetter til Space Needle her

SEATTLE VIDEO INSPIRATION

Vores særlige anbefaling: Museum of Flight

Nyd flyve historiens vidundere i en af Seattles mest spektakulære omgivelser. Denne store campus har over 160 luft- og rumfartøjer, den originale Boeing Aircraft fabrik, flysimulatorer og mange sjove, interaktive udstillinger og familie aktiviteter. Fra verdens ældste jagerfly til den supersoniske Concorde, den eneste fuldskala NASA Space Shuttle Trainer og den smukke Boeing 787 Dreamliner. Se disse maskiner og oplev historierne om dem der fløj dem. Den unikke udstilling  viser den dramatiske udvikling af store fly i et friluftsgalleri med en café og legeplads. Slap af på cafeterrassen med spektakulær udsigt over Mount Rainer. Køb billetter til Museum of Flight her

Seattle Museum of Flight

Seattle CityPASS

Spar tid og penge med Seattle CityPASS, som giver dig adgang til alle de største attraktioner. Du kan  bl.a. besøge Space Needle, Aquarium Woodland Park Zoo, Chihuly Garden and Glass eller andre attraktioner. Gælder i 9 dage fra første brug, fuld refusion op til 24 timer før. Køb Seattle City PASS her

ANBEFALEDE TURE OG AKTIVITETER

NYTTIGE LINKS:

 

Book Koncert billetter i Seattle – Book Overnatning i Seattle – Book Billeje i Seattle – Book Fly til/fra Seattle – Book Lufthavnstransport i Seattle

Official  website – VisitSeattle – Hvad siger Wikipedia om Seattle
 
 

SPORTSBILLETTER I SEATTLE

NFL tickets

Book NFL billetter

Amerikansk fodbold

Sport tickets

Book andre sportsbilletter

NHL - MLS - NASCAR - NCAA

Seattle fakta:

Hvor ligger Seattle?

Seattle er den største by i Washington stat i den nordvestlige del af USA, tæt på grænsen til Canada.

Hvor mange indbyggere har Seattle?

737.000 indbyggere i selve byen og ca. 3,5 mio. indbyggere i Seattles omkringliggende område

Hvad er Seattle kendt for?

Seattle er kendt for Seahawks football hold, Space Needle, Pike Place Market, MoPop, Puget Sound, hash festivaller, grunge musik og kaffe kulturen. Derudover verdenskendte firmaer som Starbucks, Boeing, Amazon og Microsoft. Og alle husker vel filmen “Sleepless in Seattle”

Seattle kort

Seattle – også kaldet Emerald City

Seattle ligger omkring 160 km syd for den canadiske grænse på USA’s vestkyst. Det er en flot og frodig by, der ligger mellem Puget Sound og Lake Washington. Der er mange parkområder og byen er omgivet af bjerge og skove.

Uanset hvor du er i Seattle, er du aldrig langt fra vandet. Puget Sound ligger mod vest, Lake Washington mod øst, og mod nord er Lake Union, hvis iøjnefaldende flydende husbåde blev gjort berømte i filmen “Sleepless in Seattle”.

Seattle er almindelig kendt for sit overskyede vejr. Men når solen kommer frem, kombineres den spektakulære skønhed ved vand, skove og fjerne bjerge og gør Seattle til en af de mest fantastiske byer i USA.

Seattle centrum (downtown)

Klassisk arkitektur, grønne offentlige pladser og brede gader gør det til en sjov oplevelse at udforske Seattle centrum. Se nogle af Seattles ældste bygninger på Pioneer Square eller oplev en fantastisk udsigt over byen I Smith Tower på observationsdækket på 35. etage

Et karakteristisk træk ved centrum er havnefronten i Seattle, som er berømt for spisesteder og fiskerestauranter. Mange færger afgår regelmæssigt, så hop ombord for at få en unik udsigt over byen. Containerskibe og krydstogtskibe deler også disse vandveje, og den travle havn er en konstant påmindelse om Seattles maritime arv.

Seattle har været hjemsted for mange verdensberømte bands, og der er masse af muligheder for at opleve livemusik. Du kan også finde et væld af barer og natklubber, der fester langt ud på de tidlige timer.

Seattle attraktioner

Seattle Center er hjemsted for Pacific Science Center og den populære International Fountain. Her ligger også Seattles mest kendte vartegn, Space Needle. Fra det 180 meter høje observationsdæk har du en fantastisk udsigt over byen, og hvis vejret er klart, kan du se hele vejen til Mount Rainier, som på en klar dag kan ses fra alle dele af byen.

På det livlige Pike Place Market kan du smage og købe de friskeste fisk fra Stillehavet. Derudover kan du få en god snak med lokale producenter, som høster og sælger deres varer. Markedet har mange barer, spisesteder, boder og souvenirbutikker. Nær markedet finder du også USAs første Starbucks-butik.

Nord for Seattle ligger den populære Woodland Park Zoo. Den er hjemsted for mere end tusinde dyr og fugle lige fra den afrikanske savanne til tropiske skove.

Beliggende ved Boeing Field, omkring 15 minutters kørsel fra centrum, er Seattle Museum of Flights. Dette fantastiske museum viser luft- og rumfartøjer fra de aller første fly til helt moderne jetfly.

For at opleve den mest berømte udsigt over Seattle, tag over til Kerry Park på sydsiden af Queen Anne Hill. Parken ligger ikke langt fra Seattle Center, og er det perfekte sted at se den berømte Space Needle i al sin pragt. Især når solen går ned.

Seattle er omgivet af bjerge, natur og strande

Mount Rainier National Park har hundredvis af kilometer vandrestier, der fører gennem en række forskellige landskaber. Den gamle Grove of Patriarchs er hjemsted for trægiganter op til 1000 år gamle. Den hævede gåpromenade gør det til en af de nemmeste gåture i parken. Hvis du ikke har lyst til at gå, er der flere naturskønne køreture, inklusive en, der omkranser selve bjerget.

Den olympiske nationalpark ligger blot et par timers kørsel vest for Seattle. Her er den smukke Hoh Rainforest som at komme ind i en anden verden, hvor mos og lavvækst vokser på alle overflader

Alki Beach i det vestlige Seattle er et fantastisk sted at nyde det varmere vejr. På solrige dage nyder lokal befolkning den lange strand, afslappede parkområder og en spektakulær udsigt over Puget Sound og de olympiske bjerge.

Ruby Beach ligger vest for Seattle og er nok Washington States mest naturskønne strand.

Uanset om du udforsker naturen eller byen, er det der gør Seattle så speciel, det utrolige udvalg af oplevelser og sjov, du finder i og nær denne fantastiske by.

Nyd din rejse til Seattle!