Honolulu rejseguide

Hvad skal du opleve i Honolulu?

Skal du til Hawaii? Så er Honolulu et must-see! Tropisk paradis, Pearl Harbor, Waikiki Beach og Diamond Head Volcano er kun nogle få af de seværdigheder du kan opleve i Honolulu og på Hawaii. Brug vores Honolulu rejseguide til information, ideer og rejsetips. Læs vores rejsebeskrivelser, se billeder og videoer til inspiration. Vi har valgt de bedste ture og aktiviteter, og giver vores anbefalinger. Vi har undersøgt, testet og verificeret vores partnere, så du er sikret en nem og tryg booking.

Gå til Hawaii Rejseguide

Honolulu kalender - hvad sker der?

ANBEFALEDE ATTRAKTIONER

Honolulu Diamond Head Crater Tour

Diamond head krater

Tag på en vandretur til toppen af Diamond Head krator. Toppen ligger i 230 meter højde, og på turen forklarer guiden om hawaiiansk historie, vulkansk dannelse og fugle- og plantearter. På toppen kan du opleve den mest fantastiske panoramaudsigt. Køb billetter Diamond Head Krater

Honolulu submarine tour

U-båd tur

Går ombord på en ubåd og oplev eventyr gennem undersøiske passager på den berømte Waikiki-strand. Gennem vinduerne kan du se fisk, koraller, skildpadder, sunkne skibe og fly og meget mere! Køb billetter til U-båd turen her

Pearl Harbor tour pass

Pearl Harbor

Parkering og adgang for besøgende er gratis, inklusive adgang til de 2 museer (“Road to War” og “Attack Gallery”) samt udstillinger langs havnen. Billetter til USS Arizona Memorial er gratis. Se mere info

HONOLULU VIDEO INSPIRATION

Vores særlige anbefaling:: Helikopter tur

Hop ind i helikopteren og se den ikoniske Waikiki skyline. Flyv forbi National Natural Monument, Diamond Head, og forbi de vulkanske klipper til Makapu’u Lighthouse. Derefter op ad Windward Coast, og se udsigten over Ko’olau-bjergene, samt den himmelske Lanikai-strand og dens smukke koralformationer. Se hvorfor Kaneohe Bay betragtes som et af de mest naturskønne steder på jorden. Du kommer også forbi Chinaman’s Hat, der sidder lige ud for Oahu østkyst, og Ka’a’awa-dalen. Derefter går turen til nordkysten. Kig ind på verdens bedste surfsports på Banzai Pipeline og Waimea Bay. På vej tilbage ser du Dole Plantation, hvor verdems saftigste ananas vokser. Sidst, men bestemt ikke mindst, passerer du langsomt over Pearl Harbor. Book vores anbefalede helikoptertur her

Honolulu helicopter tour

ANBEFALEDE TURE OG AKTIVITETER

NYTTIGE LINKS:

Official  website – GOHAWAII – Hvad siger Wikipedia om  Honolulu
 
Interne links: StaterByerNationalparker
 
Book Koncert billetter i Honolulu – Book Overnatning i Honolulu – Book Billeje i Honolulu – Book Fly til/fra Honolulu – Book Lufthavnstransport i Honolulu
 
 
 

Hvor ligger Honolulu?

Honolulu er hovedstaden og den største by i den amerikanske stat Hawaii, som ligger på den sydøstlige kyst af øen Oahu.

Honolulus ikoner

Diamond Head. En uddød vulkan sydøst for Honolulu nær bydelene Kahala og Kaimuki. Den ikoniske kegle er populær blandt vandrere og fotografer, der får udsigt over hele Oahu’s kyst. 

Waikiki Beach. Du finder det hvide sand på Waikiki Beach indbydende og dets rolige vand som er perfekt til surfekurser. Strandkiosker tilbyder udstyr og undervisning i varierende længde, ligesom mange hoteller.

Map of where Honolulu is located

Honolulu som hovedstad

Honolulu er så meget mere end bare det solrige ferieområde Waikiki, hvor hvidt sand strækker sig helt til det ikoniske Diamond Head. Hovedstaden er Hawaiis kommercielle og urbane hjerte med museer, shopping, restauranter, klubber og barer. Hvert år finder millioner af besøgende fra hele kloden til Honolulu, hvor surf, fantastiske solnedgange og “take it easy” er en livsstil.

Fyldt med autentisk hawaiiansk tradition og hjemsted for et væld af forskellige etniciteter. Honolulu er en moderne by med en unik blanding af kulturer, der fungerer som statens hovedstad og en port til Hawaii-øerne. Du kan tage rundt i det historiske centrum, surfe på den verdensberømte Waikiki Beach, shoppe i high-end butikker, vandre i omkringliggende klipper og spise på femstjernede restauranter. Det bedste af det hele er, at du kan gøre alt dette på samme dag.

Honolulu seværdigheder og aktiviteter

Bydelene i Honolulu er fyldt med oplevelser for enhver smag. Du kan næsten få alt hvad du behøver på hotellerne og resorts i Waikiki Beach-området, men hvis du gerne vil vove dig lidt længere væk, kan du prøve det travle og mangfoldige kvarter Kalihi. Se efter markeder, der serverer den meget hawaiianske Poké, terninger af krydret, rå fisk serveret med syltede grøntsager.

Downtown Honolulu’s Chinatown er bydelen med restauranter og natteliv. De mange restauranttilbud, såsom dim sum og grillede ribben er populære. Om natten bliver kvarteret til et levende væld af barer og underholdningssteder.

Museum of Art, lær om havmiljøet fra instruktører på Na Kama Kai-klasser på Waikiki, eller oplev havkajak i Kaneohe med Kamaaina Kids.

Tag en rundtur i Iolani Palace, den eneste kongelige bolig på amerikansk jord. Slottet fungerede som hjem for Hawaiis sidste to monarker. Kryds gaden for at se bronze King Kamehameha-statuen, der mindes monarken, der forenede Hawaii-øerne.

Pearl Harbor

Militær basen 30 min køsel vest for Honolulu, er et følelsesladet sted og et nationalt historisk vartegn. Her kan du se, hvor japanerne i 1941 overrumplede og synderbombede havnen, da de angreb med hundredvis af kampfly. Kom ombord på slagskibet USS Missouri, hvorpå 2. verdenskrig sluttede i Tokyobugten i 1945, efter Japan underskev det officielle kapitulationsdokument.

Planlæg minimum en halv dag ved Pearl Harbor, hvor du også kan se film om angrebet, diverse mindesmærker og kom på besøg i en ubåd. Sejl ud til det berømte hvide mindesmærke midt i bugten, der hylder de faldne amerikanske soldater. Det er en god måde at ære de faldne, og en rørende oplevelse at se mindesmærket, der er placeret ovenpå vraget af krigsskibet USS Arizona, der tydeligt kan ses lige under overfladen

Familievenligt Honolulu

Fra snorkling i Hanauma Bay Nature Preserve til en helikoptertur på øen, dit barn vil aldrig glemme en tur til Honolulu. Waikiki Beach området er fuld af sjove aktiviteter, samt berømte resorts, smukke strande, surfelektioner, restauranter og butikker med luksus brands. Mange andre steder kan børnefamilier føle sig velkommen, og se, prøve og opleve Hawaii og Honolulu’s mange unikke muligheder.

Nyd Honolulu!