Florida Rejseguide

Hvad skal du besøge i Florida ?

Miami, Fort Lauderdale, Orlando, Key West, Fort Myers, Tampa Bay er kun nogle få af de mange fantastiske steder Florida har at byde på. Vi har beskrevet nogle af stederne i vores Florida Rejseguide og flere kommer på løbende. Læs vores rejsebeskrivelser og se billeder og videoer til inspiration. Vi har valgt de bedste ture og aktiviteter til dig, og vi giver vores anbefalinger.

FLORIDA VIDEO INSPIRATION

Nyttige links:

Florida officielle website – hvad siger wikipedia om Florida

Colorado: Aktivitet og tureovernatning – billeje – koncertbilletter – sportsbilletter – book fly – tog og bus – lufthavnstransfer

Interne links: Stater – Byer – NationalparkerTransportSportOm osKontakt os 

Florida fakta

Hovedstaden i Florida: Tallahassee – 196.000 indbyggere

Befolkningstallet i Florida: 21,5 mio. 

Florida areal: 170.312 km2, 361 km bred og 721 km lang

Største by i Florida: Jacksonville (950.000), andre storbyer; Miami (442.000), Tampa (385.000), Orlando (307.000), St. Petersburg (258.000)

Højeste punkt i Florida: 105 , Britton Hill

Kendte nationalparker i Colorado: Everglades, Dry Tortugas, Biscayne. Der er total 11 national parker i Florida

Florida bliver kaldt “Sunshine State”

Kort over Florida

Florida ligger i den sydøstlige region af USA. Staten grænser op mod den Mexicanske Golf til vest, mod nordvest af Alabama, mod nord til Georgia, mod øst af Bahamas og Atlanterhavet, og mod syd af Floridas og Cubas stræde. Det er den eneste stat, der grænser op til både den Mexicanske Golf og Atlanterhavet. Florida strækker sig over 170.310 km2 og er den 22. største stat.

Befolkningstallet er over 21 millioner og den 3. mest folkerige. Mest folkerige område er Miami storbyområde, med en befolkning på over 6 millioner. Andre storbyområder med over en million mennesker er Tampa Bay, Orlando og Jacksonville.

Siden midten af ​​det 20. århundrede har Florida oplevet hurtig demografisk og økonomisk vækst. Dens økonomi er den 4. største amerikansk stat og den 16. største i verden.

Florida er verdenskendt for sine badebyer, forlystelsesparker, varme og solrige klima. Attraktioner såsom Walt Disney World, Kennedy Space Center og Miami Beach tiltrækker titusinder af besøgende årligt. Florida er en populær destination for pensionister og feriegæster fra både indland og udland.

Florida har tiltrukket eller inspireret forfattere som Marjorie Kinnan Rawlings, Ernest Hemingway og Tennessee Williams. Staten fortsætter med at tiltrække berømtheder og atleter, især inden for golf, tennis, billøb og vandsport.

Statens nærhed til havet har formet dens kultur, identitet og daglige liv. Dens kolonihistorie og omfangsrige emigrationsbølger afspejles i afrikanske, europæiske, indfødte, latino og asiatiske påvirkninger.

I 1513 blev den spanske opdagelsesrejsende Juan Ponce de León den første kendte europæer, der gik i land, og kaldte regionen La Florida. Florida blev efterfølgende det første område i det kontinentale USA der bosættes permanent af europæere. Florida blev optaget som den 27. amerikanske stat i 1845.