Arizona Rejseguide

Hvad skal du opleve i Arizona ?

Grand Canyon, Flagstaff, Sedona, Phoenix, Antelope Canyon, USS Arizona, Mesa, Tucson, Hoover Dam er kun nogle få af de mange fantastiske steder Arizona har at byde på. Vi har beskrevet nogle af stederne i vores i vores Arizona rejseguide og flere kommer på løbende. Læs vores rejsebeskrivelser og se billeder og videoer til inspiration. Vi har valgt de bedste ture og aktiviteter til dig, og vi giver vores anbefalinger.

ARIZONA VIDEO INSPIRATION

Nyttige links:

Arizona officiel website: Visitarizona 

Hvad siger Wikipedia om Arizona? 

Arizona State Park website

Arizona: Aktivitet og ture overnatning – billeje – koncertbilletter – sportsbilletter – book fly – tog og bus – lufthavnstransfer

Interne links: Stater – Byer – NationalparkerTransportSportOm osKontakt os 

Arizona fakta

Hovedstaden: Phoenix – 1,6 mio indbyggere, USAs 5. største by. 4,9 mio indbyggere i Phoenix opland.

Hvad er befolkningstallet i Arizona? 7,3 mio. (2019)

Hvor stort er Arizona’s areal? 295.254 km2, ca. 7 gange større en Danmark. USAs 6. største stat.

Højeste punkt: 3851 meter

22 nationalparker, mest berømte er Grand Canyon med 6 mio. besøgende årligt.

Arizona kort

Arizona historie

Arizonas historie er defineret af indianere, eventyrere og historier fra det gamle vesten. I dag bor befolkninger fra 22 amerikanske indianersamfund i Arizona. Du kan besøge stammeområder,  amerikanske indianer museer og kulturcentre, hvor du kan købe smykker og kunstværker skabt af amerikanske indianere. Rejs tilbage til det gamle vesten med en tur til en af statens spøgelsesbyer for at lære om Arizonas minehistorie. Eller udforsk attraktionerne langs vejen på den gamle Route 66, den historiske highway kendt som Mother Road. I Arizona snor Route 66 sig gennem Petrified Forest National Park, Kaibab Plateau, Meteor Crater, Grand Canyon Caverns og mere.

Hvad kan du lave i Arizona?

Du finder fantastiske muligheder for udendørs aktivitet i Arizona. Start dit udendørs eventyr i Arizona ved Grand Canyon National Park, et af de syv vidundere i verden. Hvis du flyver til Phoenix Sky Harbor lufthavn (PHX), er det omkring tre en halv time i bil til canyonens South Rim, parkens mest besøgte område. Stop ved et af besøgscentrene eller ved Yavapai Geology Museum. Her kan du lære om områdets unikke topografi. Få hjælp fra turguide til en rundtur i Grand Canyon eller prøv en af de mange andre naturskønheder i Arizona: fra jeepture i Sedona til flod tur på Colorado-floden til vandreture på hesteryg i Monument Valley.

Arizonas har også fascinerende storbyer, som byder på masser af kosmopolitiske attraktioner. Uanset om du elsker vin og mad, luksusspa, kunstgallerier eller butikker, så finder du det her. Gå en tur i en af statens prisvindende vingårde. Book et bord på en af de mange high-end restauranter i Phoenix, statens største by. Planlæg en uforglemmelig spadag i Sedona, en by, der er kendt for sine wellness-tilbud. Eller tilbring en dag med at nyde vestlig kunst på Tucson Museum of Art. Golfspillere vil elske at spille nogle runder på en af statens 300 baner.

Arizona er rig på brusende floder, sneklædte bjerge, bevoksninger af ponderosa fyr og uberørte søer. Det er en destination, der tilbyder en kombination af udendørs eventyr og urban spænding. Vandretur i de røde klipper og alpine skove. Kør tværs over ørkenen på Historic Route 66, eller forkæl dig selv med en spa-dag. Uanset om du leder efter Old West historie, forbedre dit golfspil eller for at tjekke designerbutikker, kan du finde det i Arizona.

Nyd din tur til Arizona!