SAN FRANCISCO AKTIVITETER

Kalender

Her kan se en komplet liste over alt, hvad der foregår – musik, teater, udstillinger, kunst, stand-up osv. Alle populære spillesteder er inkluderet – Golden Gate Theatre, The Fillmore, The Masonic, August Hall, Chase Center, Oracle Park, Cobb’s Comedy Club, The Independent og mange flere.

Tjek kalenderen over ALT der foregår i San Francisco

San Francisco music

Tjek kalenderen over ALT der foregår i San Francisco:

Sportskampe

Søg og book dine verificerede sportsbilletter til alle kampe i San Francisco-området. Billetter tilgængelige til NLF, NBA, MLB, NHL, MLS og andre spil.

Amerikansk fodbold – The 49ers og Oakland Raiders

49ers er det største og første pro-hold i San Francisco. Sæsonen begynder i august og løber indtil SuperBowl i begyndelsen af februar. 49ers spiller på Levi’s Staduim i Santa Clare, cirka 65 km syd for byen. Oakland Raiders er den lokale rival og spiller på Coliseum-stadionet i Oakland, lige på den anden side af bugten, sydøst for byen. Køb billetter til San Francisco 49ers og Oakland Raiders spil.

Baseball – SF Giants og Oakland A´s

Sæsonen starter i begyndelsen af april og løber indtil oktober. San Francisco Giants spiller i Oracle Park og er nemt at komme til med offentlig transport. Oakland Athletics spiller lige over bugten ved Coliseum, samme park som Raiders. Kan nås med BART-toget. Køb billetter til Giants og A´s kampe.

Basketball – Golden State Warriors

Sæsonen starter i oktober og slutter i april. Warriors spiller på Oracle Arena, der ligger ved siden af Colosseum i Oakland. Køb billetter til Warriors-spil.

Ishockey – San Jose Sharks

Ishockeyfans i San Francisco-området kan holde med NHL-holdet San Jose Sharks. Sæsonen starter i oktober og løber indtil april. Caltrain eller Capitol Corridor toglinierne kører direkte til stadion. Køb billetter til Sharks kampe.

Søg og book andre sportskampe i San Francisco området.

San Francisco 49ers
Oakland As
San Jose Sharks

Gratis aktiviteter i San Francisco

Der er mange fantastiske gratis aktiviteter i San Francisco. Her er vores favoritter, samt nogle af byens mest ikoniske oplevelser. Tag børnene med ! De fleste gratis aktiviteter også familievenlige. Se vores komplette liste over 21 gratis aktiviteter

Her er 11 gratis aktiviteter i San Francisco

Golden Gate Bridge – Du har ikke været i San Francisco, før du har gået på den berømte bro. Det er gratis at gå over.

Twin Peaks – I byens geografiske centrum finder du et af de højeste naturlige punkter, hvor du kan observere San Francisco fra oven.

Mount Davidson – Højeste sted i byen og mindre besøgt end Twin Peaks.

Byguide Walking Tours – Alle deres ture ledes af lokale frivillige, og de er alle gratis.

San Francisco Cable Car Museum – Det er gratis at besøge Cable Car Museum på hjørnet af Mason og Washington Street.

PIER 39 – At gå og udforske PIER 39 i sig selv er helt gratis.

Chinatown – Udforsk den berømte Chinatown, og det gøres bedst til fods.

Gratis søndagskoncerter – Du kan deltage i en række gratis koncerter på Stern Grove Festival fra juni til august.

Golden Gate Park – Parken er en verdensklasse bypark og grønt område med gratis adgang.

Militærmuseet Fort Point – Under Golden Gate Bridge ligger dette gratis museum.

Ghirardelli Square – Smukt bygningskompleks ved vandkanten, og det var her engang at den berømte Ghirardelli chokolade blev lavet.

Se vores komplette liste over 21 gratis aktiviteter og ting af lave i San Francisco

I nærheden

Der er mange spændende og fantastiske områder i nærheden af San Francisco. Her er vores favoritter og must-see steder:

Berkeley

Berkeley er et must-see besøg når du er i SF. En by som vil overraske dig og glæde dem, der stadig ser det som kontrakulturcenter i tresserne. Ytringsfrihed og “flower power” er for evigt i byens “DNA”, men Berkeley har udviklet sig til en kulinarisk og kulturel destination med en “grøn” sjæl.

Og Berkeley er meget mere – Det er også hjemsted for den parklignende UC Berkeley-campus, der starter fra Downtown Berkeley med topografisk punt. På tværs af sine 12 kvadratkilometer er Berkeley en kulturel og kulinarisk oplevelse, performing arts, gode lokale butikker og restauranter samt friluftsliv. Se mere på den officielle website og prøv måske vores anbefalede lokal mad rundvisning i Berkeley

Oakland

Major League Baseball, The A´s, en innovativ kunstscene, pulserende centrum, en verdenskendt zoologisk have, plus en underholdende blanding af levende musik, pubber og lystbådehavne på Jack London Square. Læs mere på Oakland’s officielle website

San Francisco nearby map
Berkeley Travel Guide

Telegraph Ave, Berkeley

Monterey

En idyllisk postkort destination, der byder velkommen til strandelskere, udendørs entusiaster, golfspillere og madelskere. Kør ad Highway 1 gennem ikoniske og naturskønne kystbyer, Monterey, Carmel og Big Sur. Spis på Cannery Row med ånden fra John Steinbeck, på en sen aften vandretur. Læs om vores anbefalede heldagstur.

Napa Valley

Napa Valley har produceret legendariske vine i mere end et århundrede, og er kendt blandt de fleste vinentusiaster over hele verden for god vin. Otte små samfund tilbyder enestående mad-, kunst- og wellnessaktiviteter, der matcher den gode vin. Læs mere om vores anbefalede tur.

Silicon Valley

High-tech’ens hovedstad. Mikrochips og softwarefirmaer, en velplejet universitetscampus, et old-school mystery house og et nymoderne teknologisk museum er på pop op-menuen i Silicon Valley. Her er også hjemsted til San Francisco 49ers professionelle fodboldhold, Levi’s Stadium i Santa Clara og Stanford University i Palo Alto. Se vores anbefalede tur.

Sydkysten – Beach Towns

California Highway 1 forbinder en række kyst- og strandbyer, hver med sit eget økosystem med surfbutikker og restauranter ud til vandet. Syd for San Francisco ligger Pacifica, Montara og Moss Beach. Half Moon Bay og Santa Cruz er også et besøg værd. Så tag dit surfboard og kom ud og nyd bølgerne, eller spis frisk fisk og nyd panoramaudsigten. Book en nybegynder surf lektion i Santa Cruz eller en guidet mountainbike tur.

Nordkysten

Dramatiske landskaber, Redwood træer og det flotte sneklædte Mount Shasta viser den rå natur langs nordkysten. Det uspolerede og store åbne landskab fra Stillehavskysten til de centrale Cascade-bjerge, en en oplagt “escape” fra storbyen. Nordkysten er for alle, fra super-fit klatrere og vandrere, til afslappede dagstur besøgende. Nyd også charmerende kystbyer, naturskønne køreture og vinsmagning i verdensklasse. 

Santa Cruz surfer

Road Trips

San Francisco er et perfekt udgangspunkt for din Road Trip. Nationalparker som Yosemite og Death Valley er de mest kendte, men der også mange andre fantastiske steder. De store Redwood skove i nordlige del, den betagende kyststrækning langs Stillehavet, ørkener i den sydlige del, Lake Tahoe og Sierra bjergene er kun nogle få steder af mulighederne til din road trip. Se video for inspiration.